Köp

Elcomsoft System Recovery

Lösenordsåterställning till lokala Windows-konton och Microsoft-konton och utförande ett stort antal administrativa uppgifter. Anställning av administrativa rättigheter vilket användarkonto som helst, återställning av gamla lösenord eller insamling av hash summan av lösenord för offline återställning. Elcomsoft System Recovery är redo att börja åtgärder tack vare den licensierade Windows PE-miljön, vilket gör det möjligt för administratörer att få tillgång till blockerade datorer.

Vänligen välj programversion/licenstyp

Standard Edition

$ 99

Standard Edition erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att återställa lösenord till lokala Windows- och Microsoft-konton. Produkten kommer som en del av anpassat Windows PE-startmiljön, har bred hårdvarukompatibilitet och ger åtkomst till det välkända Windows grafiskt användargränssnitt. Standard edition levereras utan funktionen att återställa ursprungliga lösenord. Det stöder inte heller extraktion av Active Directory-konton.

Professional Edition

$ 299

Baserat på Standard Edition, Professional Edition inkluderar alla funktioner i standardutgåvan. Dessutom är det möjligt att återställa lösenord för AD-konton, inklusive ett administratörskonto. Denna utgåva stöder datorer som körs med Windows Server, möjligheten att omedelbart återställa lösenord för vissa dolda/speciella konton (IUSR, HelpAssistant, etc.). Enkla och korta lösenord kan återställas med fördefinierade attacker. Den utgåvan innehåller också en redigerare för SAM-databasen och erbjuder möjligheten att tilldela administratörsrättigheter till alla användare är tillgänglig. Professional Edition är licensierad för kommersiellt bruk.

Priset exklusive moms

Totalsumma
$ 208,95

$ 120,00